Социјална мрежа

ЗАТВОРИ X

Оставете Порака

Required

Required
Required

ДЕТАЛИ ЗА КОНТАКТ

Домот за нега на стари лица "Сончев Дом - Тодоровски"


УЛИЦА 2 БРОЈ 47 РАКОТИНЦИ О.СОПИШТЕ,СКОПЈЕ

+(389) 78 26 58 15

info@soncevdom.mk

www.soncevdom.mk

Релаксирана атмосфера и врвна услуга на нашите корисници!