Социјална мрежа

ЗАТВОРИ X
 • slider

  Сончев Дом Тодоровски

  Совршено место, за прекрасно пријателство

 • slider

  Еколошки Дом

  Опкружен со чиста природа

 • slider

  ИДЕАЛНА СРЕДИНА

  Со прекрасен двор и поглед кон чистата природата

 • slider

  Атмосфера и Местоположба

  Мирна атмосфера и местоположба за нашите корисници

Дом за вашата старост

Безбеден Дом за нашите корисници, кој е исполнет со многу активности , работилници , настани и многу други проекти.

Медицинска нега

Специјализиран медицински тим кој секојдневно е посветен грижливо да го следи здравјето на нашите корисници.

Физикална терапија

Комплетни вежби за зајакнување на мускулатурата, е само дел од она што ќе ви помогне да зајакнете и да ви се врати самодовербата.

Еколошки средина

Локација која е сместена на самите падини на Водно во чиста природна еколошка средина.

Социјални активности

Во рамки на социјалните активности се организираат: културни активности, рекреативни активности

Рехабилитација

Комплетно терапевтско и професионално закрепнување за да се избегнат идните несакани дејствија.

Местоположба

Сместен во чиста еколошка зона, која им овозможува на корисниците да ги почуствуваат сите предности кои ги овозможува самата природа .

Природа

Зеленилото, чистиот воздух и спокојството кое го нуди природата .

Околина

Прекрасна и зелена средина, недалеку од падините на Водно. Изолирана од градската врева и загаденост.

Локација

Лоциран на само 8 км од центарот на Скопје, во Општина Сопиште.

За Сончев Дом Најдобри услуги по светски стандарди.

Активности

Во рамките на социјалните активности ќе се организираат: културни , рекреативни , активности за одредени настани, домашни активности.

Комодитет

Објектот е составен на две нивоа кој поседува и лифт,кој е прекрасно уреден и со современ комодитет чуствувајки се како во домашни услови.

Капацитет

Самиот Објект поседува со прекрасни двокреветни и трокреветни соби со прекрасен поглед кон прекрасната падини на Водно.

Амбиент

Нашата цел е да пристапиме кон потребите на самите корисници кои ќе ги уживаат сите привилегии на домот ,каде во преден план е ставен самиот корисник.

Сончев Дом Тодоровски

Со љубов кон постарите лица и грижа за која им е потребна!

Општина Сопиште

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ДЕЛ ОБЈЕКТОТ

Совршено, чисто и пристојно по сите стандарди.

Мирна атмосфера

Удобност

Чиста околина

Конфордност

Конфордност

Дворно Место

Креативна Работилница

Прекрасен Престој